Hmm... Joskus silloin tällöin johtuu mieleeni olenko minkään arvoinen? Vanhustyötä tekevä ihminenhän on täysi paska, joka suhteessa. Hoitotyössä olevat keskussairaalan hoitajat pitävät täytenä paskana... Omaiset pitävät täytenä paskana...Ambulanssikuskit pitävät täytenä paskana... Eli työni on olla hoitotyön paskasankona.... Ai miksi teen sitä? Siksi koska minä pidän niistä vanhuksista, siitäkin huolimatta,että niissä ei enää ole mitään haastetta edes terveydenhuollon ammattilaisille.( kun niillä on ne DNR-päätökset ja kaikki).

Pääsääntöisesti ei vanhuksia tarvi huomata, kunhan ne ei ole minun äitejä tai isiä!!! Mutta jos minun äitini tai isäni joutuu hoitoon vaikka vanhainkotiin ,ni sit se on eri asia!!! Haluan kaikki mahdolliset toimenpiteet,jotta äitini,isäni elää mahdollisimman pitkään!!! Tosin äitini/isäni ilmoitti jo 30vuotta sitten etten halua mitään elämää ylläpitäviä hoitoja,mutta paskaakos niistä omista toiveista!!!! I

Ihmisistä tulee muuten ihan täysiä paskoja,kun niiden äidit ja isät kuolee.... Kaikki helvetin traumat kaivetaan esiin ja puretaan juurikin niihin suurella 1900e kuukausipalkalla töissä oleviin hoitajaparkoihin!!!!!

Veisitte ne kaikki ihanat suloiset vanhukset sinne omiin koteihinne... Voisin tulla sinne ihan vaikka teitä kaikkia haukkumaan!!!!

Ja kuitenkin minä tunnen sen sinun äitisi ja isäsi tätä nykyä paremmin kuin sä!!!!! Oikeesti!!!!